Acupunctura
  Alergologie-Imunologie
  Analize medicale Buzau
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne Buzau
  Cabinete stomatologice Buzau
  Cardiologie Buzau
  Chirurgie Buzau
  Chirurgie plastica si reparatorie
  Clinici medicale Buzau
  Dermatologie Buzau
  Diabet Buzau
  Ecografie Buzau
  Endocrinologie Buzau
  ESTETICA
  Explorari functionale
  Gastroenterologie
  Ginecologie Buzau
  Ingrijiri medicale la domiciliu
  Medici de familie
  Medicina muncii Buzau
  Neurochirurgie
  Neurologie Buzau
  Nutritie
  Oftalmologie Buzau
  Optica medicala Buzau
  ORL Buzau
  Ortopedie
  Pediatrie Buzau
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie Buzau
  Psihologi Buzau
  Recuperare-Medicina fizica-Balneologie Buzau
  Reumatologie Buzau
  Scoli sanitare
  Spitale Buzau
  Urologie Buzau
  Veterinari
Categorii

Optimed - 2824 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Bd. Stadionului, Complex Micro 14 Buzau
0238 710 475
optimedbuzau@gmail.com
https://optimedbuzau.ro

Infiintata in 1991 Clinica Optimed din Buzau este unul din principalii furnizori de servicii medicale din judetul Buzau sprijinandu-se pe o echipa de profesionisti: medici oftalmologi, optometristi, opticieni, consultanti de vanzari.

Pentru a fi mai aproape de buzoieni Optimed si dezvoltat continuu numarul centrelor de vanzare, in prezent detinind cea mai dezvoltata retea de magazine de optica medicala din judetul Buzau.

RAME OCHELARI:

In magazinele OPTIMED beneficiati de o gama variata de rame pentru ochelari de vedere, pentru copii, tineri, adulti sau varstnici, dar si de consultanta specialistilor nostri pentru o decizie cat mai optima. Preturile ramelor sunt variate, fiind pretabile pentru toata gama de purtatori.

Urmatoarele brand-uri reprezentative sunt doar o parte dintr-o gama variata de rame pentru ochelari de vedere care se gasesc in magazinele OPTIMED: Ray Ban, Donna Karan, DKNY, Vogue, Dolce & Gabbana, D&G, Prada, Salvatore Ferragamo, Bvlgari, Versace, Fendi, Valentino, Prada, Guess, Liu Jo, Police, Tom Ford, Mont Blanc, Escada, Laura Biagiotti.

LENTILE OCHELARI:

OPTIMED va pune la dispozitie lentile optice cu optiuni specifice (materiale, design, tratamente, culori, prelucrari, etc.) ce sunt produse pe baza celor mai noi tehnologii utilizate la ora actuala in acest domeniu.

Solutiile oferite de OPTIMED se adreseaza multiplelor nevoi individuale moderne, respectand cele mai exigente standarde de calitate. Dintre acestea enumeram: lentile progresive ultrapersonalizate - construite dupa parametrii individuali ai purtatorului identificati cu aparate special creeate, tratamentele fotocromatice de ultima generatie care sunt foarte dinamice si ofera protectie maxima si confort vizual sporit, tratamente antireflex cu abordare generala sau cu protectie speciala pentru lumina albastra cu caracteristici de superhidrofobie sau superdurificare, gama completa de materiale organice cu indici de refractie de la 1.50 pana la 1.74

Urmatoarele brand-uri sunt reprezentative pentru solutiile oftalmice corectoare care se gasesc in magazinele OPTIMED: Hoya, Ital-Lenti, Zeiss, Essilor.

OCHELARI DE SOARE:

Urmatoarele brand-uri sunt doar o parte din gama variata de ochelari de soare care se gasesc in magazinele OPTIMED: Ray Ban, Donna Karan, DKNY, Vogue, Dolce & Gabbana, D&G, Prada, Salvatore Ferragamo, Bvlgari, Versace.

LENTILE DE CONTACT:

AVANTAJELE PURTARII LENTILELOR DE CONTACT

confera o acuitate vizuala mult mai buna decat ochelarii (mai ales in cazul dioptriilor foarte mari), deoarece campul vizual este mai larg;

ofera o solutie viabila pentru cei care-si doresc o infatisare naturala in relatiile lor de activitate;constituie singura solutie facila in cazul practicarii unui sport, situatie in care libertatea de miscare este esentiala;

campul vizual oferit nu este obstructionat in conditii atmosferice precum zapada, ploaie sau condens

Urmatoarele brand-uri sunt doar o parte din gama variata de lentile oftalmice corectoare care se gasesc in magazinele OPTIMED: Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision.

LABORATOR MONTAJ OCHELARI

Optimed realizeaza prelucrarea lentilelor si montajul ochelarilor, folosind aparatura ultramoderna de ultima generatie, rezultatul fiind un produs de calitate, rezistent si durabil.

PENTRU A VIZUALIZA DATELE DE CONTACT ALE CENTRELOR NOASTRE CLICK AICI


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.