Cauta

Clinica Sante Buzau

5019 vizualizari

CLINICA SANTE  din Buzau  a fost infiintata in 1995 si astazi este prezenta  in multe judete din tara si in Bucuresti oferind servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate avand drept model sistemele de asistenta medicala din SUA si Europa de Vest.

Clinica este lider de piata in toate judetele unde este prezenta si incearca sa ofere servicii din ce in ce mai bune si mai accesibile unei mari categorii de clienti institutionali sau persoane fizice.

Societatea medicala ofera pe langa serviciile de consultatii medicale   (inclusiv Medicina Muncii) si servicii de laborator clinic medical, diversitatea, calitatea si promptitudinea serviciilor oferite prin laboratoarele Sante, au facut ca numele Sante sa fie binecunoscut in lumea medicala din Romania.

Toate aparatele noastre sunt computerizate, automate astfel incat sistemul de analiza statistica evolutiva in timp a starii de sanatate a pacientilor nostri atinge cele mai inalte cote ale calitatii. CLINICILE SANTE efectueaza control intern de calitate zilnic, control interlaboratoare lunar cu laboratoare prestigioase din Romania si control international lunar cu cele mai importante firme de profil din Europa.

Societatea detine exclusivitatea la anumite analize de laborator pentru anumite zone din tara, ca intreaga aparatura si toti reactivii folositi sunt in exclusivitate importati din S.U.A., Canada si Europa de Vest.


Analize medicale si investigatii:

  • microbiologie
  • biochimie
  • hematologie Acasa | Politica de confidentialitate | Contact
Copyright 2016